Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на 145-ца!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за покупка на 145-ца!?

Отдавна не съм писал в форума тъй като си продадох старата 145-ца! Исках да събера парички за JTD но това явно няма да стане реших пак да се хвърля на бензинка! Изпадна ми една 145-ца 1.6 боксиор, с газова уредба(италянска, седи на мястото на резервната гума). климатик, ел, стъкла! Цената е доста примамлива - 3400лв! Според вас заслужава ли си да я карам да майстор да я гледат или да изчакам още малко и да си взема по нова година!?
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Според мен, щом си имал такава и си я продал, не си купувай пак същата. Все едно правиш крачка назад. Я си вземи нещо по ново и по силно, ако можеш да си го позволиш.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

личното ми скромно мнение е че не върви 2007ма година да си вземеш кола на 10 години.... още повече че си имал 96та година кола....

и е прав колегата че трябва градация.... гледай нещо 01, 02

ама какво пиша и аз 01, 02... ти пари за JTD не си събрал

ПС.
      вземи заем, кредит.... на лизинг
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ти си имал същата.

Ти си имал същата. Знаеш какжо да очакваш какво да гледаш. Ама аз лично не бих си купил същата като старата та даже и със същия двигател. Припомни си защо си продал старата. И мисля че сам най добре можеш да си отговориш на въпроса.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Правилно ме насочвате! Не е точно крачка назад, но си оставам на същото ниво! По-добре май да поизчакам още някой лев да капне в джобчето и да отскоча до Германия при чичо ми да са напазарувам като хората! Незнам само колко вървят там 145 JTD!? Имате ли някаква представа!? Митото оптадна, обаче незнам нищо за тази екотакса!? Според какво се определя и колко е примерно за този модел - 2000 или 2001 година!?

Comment

Виж тука

За реалните цени в момента най-добре погледни тук:
            http://mobile.de/
            http://eng.autoscout24.com/
            успех.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Ето една като за тебе :
              http://mobile.de/SIDjqEXfHoUh7GMXagezWy ... 238474714&
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

В тая кола на нова година е имало заря!
                  Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                    Ето една като за тебе :
                    http://mobile.de/SIDjqEXfHoUh7GMXagezWy ... 238474714&
                    хахах мерси много!

Comment

ам брат виж моята поне знам,че ше е при заклет алфист.Неискам да се разделям с нея ама татко заминава в испаниа на работа и няма как да я карам шото имаме и ван.Виж в мобилето на гр.Смолян 146 2.0i TS 16v
                      AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

Първоначално публикувано от maxisexy
                        ам брат виж моята поне знам,че ше е при заклет алфист.Неискам да се разделям с нея ама татко заминава в испаниа на работа и няма как да я карам шото имаме и ван.Виж в мобилето на гр.Смолян 146 2.0i TS 16v

Видях обявата ти в mobile.bg. Искам да си сложа на моята алфичка като твоето спойлерче на багажника. Можеш ли да ми кажеш като цена колко ти излезна спойлера + боядисване в цвета на колата. Че моята боя е сив металик перла и само боята ми струва около 200лв/1л.
                        Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
                          Първоначално публикувано от maxisexy

Видях обявата ти в mobile.bg. Искам да си сложа на моята алфичка като твоето спойлерче на багажника. Можеш ли да ми кажеш като цена колко ти излезна спойлера + боядисване в цвета на колата. Че моята боя е сив металик перла и само боята ми струва около 200лв/1л.
                          Този спойлер е оригинален ан 146 ТИ не е слаган
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
                            Че моята боя е сив металик перла и само боята ми струва около 200лв/1л.
                            За тоя спойлер не ти трябва литър, а около 50гр
                            Alfa Romeo 155 1.8TS
                            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Принципно искам 145, просто формата й ми допада повече! Ще я пголедна все пак!

Comment

Working...
                              X